Werkgevers

Loopbaanadvies

Wat loopbaanbegeleiding voor je bedrijf kan betekenen

Wist je dat investeren in loopbaanbegeleiding een fantastische zet voor jouw onderneming kan zijn? Het is een goede stap in het kader van duurzame inzetbaarheid en verzuimpreventie omdat het bijdraagt aan het gevoel van betrokkenheid en de persoonlijke ontwikkeling van je werknemers. Zo-ik loopbaanadvies is je graag van dienst.

Voorkomen is beter dan genezen

Het percentage werknemers dat uitvalt is hoog. Wanneer je een langdurig zieke hebt binnen jouw organisatie dan is dat een stevige kostenpost, voorkomen is dus beter dan genezen. En wat dacht je van jonge werknemers die ervaring opdoen bij jouw onderneming om vervolgens uit te vliegen op zoek naar iets nieuws of beters. Zou het niet fijn zijn om hen te laten voelen dat ze het állerbeste kunnen vinden bij jouw bedrijf?

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap bestaat niet alleen uit het bieden van een marktconform salaris of een mooie werkplek, maar vooral uit oprechte interesse. Het is goed om als leidinggevendeende of HR-medewerker je oren en ogen open te houden. Sta bewust stil bij vragen als of iedereen nog op de juiste plek zit, of er behoefte is aan bijscholing, hoe de werkdruk wordt ervaren en hoe het zit met de bevlogenheid van de werknemers.

Loopbaanbegeleiding op maat

Loopbaanbegeleiding als vast onderdeel van het personeelsbeleid kan al die zaken mooi inzichtelijk maken en faciliteren. Zo-ik loopbaanadvies biedt loopbaanbegeleiding op maat. Dit houdt in dat we ons aanpassen aan de wensen van je werknemers en aan de behoeften van jouw organisatie.