Dit is Zo Ik Loopbaanadvies

Over Ons

Het verschil tussen een baan en een topbaan zit ‘m niet in de hoogte van het salaris dat eraan gekoppeld is, maar in het enthousiasme waarmee je je werk doet.

Onze missie​

Wij zien het als onze missie om werknemers het beste uit zichzelf te laten halen en soms houdt dat in dat we een stukje meelopen op het carrièrepad.

Over ons

In onze aanpak staat professionaliteit voorop, maar we werken wel op basis van vertrouwen. Dat betekent zoiets als dat we het doel van een traject helder hebben en de officiële kaders die daarmee samenhangen bewaken, maar dat er ook veel aandacht is voor laagdrempelig, warm contact.​

Ons verleden

Wij hebben beide een werkzaam verleden in de gezondheidszorg. We hebben veel ervaring opgedaan als loopbaanadviseur op het gebied van tweede spoor- en loopbaan trajecten. Daarnaast hebben we ervaring met MKB, onderwijs en gemeenten.

Lees hier meer over
Lees hier meer over
enthausiast en duidelijk

Loopbaanadviseur Carola Boerenkamps

Wie mij leert kennen zal mijn enthousiasme opmerken. In mijn werk als loopbaanadviseur zet ik graag een stuk persoonlijkheid in, ik ben respectvol in mijn benadering, betrokken en neem geen blad voor de mond. Het is mijn doel om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, zowel op het gebied van werk als in hun privéleven.

Van mobiliteitstraject tot loopbaancoach

Wat het doorlopen van een mobiliteitstraject betreft ben ik ervaringsdeskundige. Mijn loopbaan begon in de zorg, hier heb ik lange tijd met veel voldoening gewerkt maar toen ik uitviel behoorde dit niet meer tot de mogelijkheden. Ik kwam terecht in spoor één en twee en via die route kwam het werk als loopbaancoach op m’n pad. Deze functie geeft me energie en sluit naadloos aan bij mijn wensen, capaciteiten en kwaliteiten, iets dat ik de kandidaten en werkgevers die ik begeleid ook toewens omdat dit leidt tot duurzame inzetbaarheid.

rust en vertrouwen

Loopbaanadviseur Brigitte Franssen

Bij mij vind je rust. Dat komt door mijn uitstraling, maar zeker ook door mijn brede kennis van zaken. Vertrouwen is een groot goed in een loopbaantraject, ik ben er dan ook erg op gericht om de kandidaten, werkgevers of teams die ik begeleid dit te geven. Zowel in zichzelf als mens en professional als in mij als coach.

Betrokken, geduldig en tactisch

Oprechte betrokkenheid, een dosis geduld en tact maken mij tot iemand die goed vorm kan geven aan samenwerking tussen collega’s. Ook komen deze vaardigheden me goed van pas bij het begeleiden van loopbaanveranderingen.

Werknemers- en werkgeversperspectief

Voordat ik loopbaancoach werd, had ik diverse HR functies binnen de gezondheidszorg en het onderwijs. Ik weet dus van de rand en de hoed en kan een situatie goed belichten vanuit werknemers- én werkgeversperspectief.