Werkwijze

Werknemers

Zo-ik loopbaanadvies voor werknemers

Heb je het gevoel dat je in je huidige functie niet meer zo best uit de verf komt? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Moet je door een reorganisatie op zoek naar een andere baan? Ben je langdurig ziek en is het de vraag of terugkeer naar je oude werkplek realistisch is?

Loopbaanvragen

Steunend op jarenlange ervaring begeleiden wij je bij uiteenlopende loopbaanvragen. We bieden je perspectief wanneer je dit zelf even niet ziet. Door ons word je aan de hand genomen wanneer dat nodig is, maar liever nog reiken we je tools aan waar je zelf mee verder kunt.

Maatwerk

Wij houden niet van eenheidsworst of hokjes. Ieder mens is uniek en iedere vraag is anders. Dat geldt dus ook voor onze begeleiding. Die is toegespitst op jouw behoeften; maatwerk dus.

Ervaring en deskundigheid

In onze eigen loopbaan hebben we flink wat ervaring en deskundigheid opgebouwd binnen met name zorg, onderwijs en gemeenten. De taal van deze sectoren spreken wij vloeiend en we hebben hier een groot netwerk. Dat zetten we graag voor je in op jouw weg naar plezier, uitdaging en voldoening in je werk!

Wat hebben we werknemers te bieden?

Als werknemer kan je bij Zo Ik Loopbaanadvies terecht voor de volgende zaken:

Wat hebben we werknemers te bieden?

Diensten

Als werknemer kan je bij Zo-ik loopbaanadvies terecht voor de volgende zaken: